top of page
Dakkoepels

Velux en dakkoepels

Meer licht en lucht in huis

Met dakramen of dakkoepels kunnen we in een handomdraai meer daglicht en meer frisse lucht naar binnen brengen. Oude, energieverslindende dakvensters vervangen of nieuwe dakkoepels steken? Profidak kiest resoluut voor kwaliteitsmerken om nieuwe dakramen of dakkoepels te plaatsen in Antwerpen van Skylux, Velux en Fakro voor een gezond binnenklimaat. Als specialist in daktimmerwerken kunnen we indien nodig ook eerst openingen voor dakramen voorzien.

Dakraam van Velux

Skylux, Velux en Fakro

Thuiskantoor, slaapkamer of dressing, keuken of living, … zowel voor platte daken als hellende daken reiken wij perfecte oplossingen aan, met vlakke of bolle beglazing. Skylux, Velux en Fakro zijn leveranciers van natuurlijk daglicht via innovatieve, onderhoudsvriendelijke, praktische en duurzame platdakramen, lichtkoepels, schuine dakvensters en daglichtsystemen. Kiest u voor dakvensters uitgerust met muggenhorren aan de buitenzijde, zonwering? Ook op deze wensen kunnen wij inspelen.

Dakraamaccessoires

Bijhorende dakraamaccessoires die wij ook installeren

  • Zonwering: verduistering en rolgordijnen

  • Manuele of elektrische rolluiken

  • Verschillende types bedieningen om lichtkoepels te openen

Contacteer ons

U denkt eraan Velux ramen of dakkoepels te vervangen of nieuw te plaatsen? Contacteer meteen Profidak voor een offerte op maat!

bottom of page