top of page
Een nieuw dak laten leggen

Een nieuw dak laten leggen, uw dak laten herstellen of dakisolatie nodig?

Alle Antwerpse dakwerken bij 1 partner

Bij Profidak kunt u zowat alle types dakwerken met de grootste zorg laten uitvoeren. U kunt ons een nieuw dak laten leggen of uw bestaande dak laten herstellen, maar bijvoorbeeld ook dakisolatie en de plaatsing van dakvlakvensters aan ons toevertrouwen. We nemen bovendien zowel grote als kleine dakwerken aan.

nieuw dak leggen

Een nieuw dak laten leggen

Onze dakdekkers leggen daken in alle vormen. Platte daken, hellende daken, maar ook complexe dakconstructies met dakkapellen en gebogen vormen zijn perfect mogelijk. Ook qua dakbedekking zijn er haast geen beperkingen. We plaatsen zowel klassieke dakpannen, als leien, zinken daken, koper, roofing en hoogwaardige Resitrix EPDM.

U moet uw dak laten herstellen?

Onze dakwerkers komen in heel de provincie Antwerpen ter plaatse voor kleine, grote en dringende dakherstellingen aan alle types daken: hellende daken, platte daken, dakterrassen, enz.

achtergr8.jpg

Allerhande dakherstellingen

  • Gebroken of weggewaaide dakpannen vervangen

  • Lekkend dak of lek in dakgoot opsporen en dichten

  • Allerhande zink-, lood- en koperwerken voor vb. gootbekleding of schouwnaden

  • Gedeeltelijke of gehele dakrenovaties

  • Elke andere vorm van dakschade

U wilt uw dak laten isoleren?

Bij nieuwe daken is dakisolatie standaard inbegrepen in onze offertes, maar we kunnen ook een bestaand dak isoleren en dat zowel voor platte als voor hellende daken. We gebruiken daarvoor onder meer rockwool isolatie of isolerende PIR- of PUR-platen. Ook slimme Sarking dakisolatie hebben onze dakwerkers perfect onder de knie. Bij Sarking isolatie wordt uw dak niet langs de binnenzijde (tussen spanten of kepers), maar langs de buitenkant (op de kepers) geïsoleerd met aaneensluitende isolatieplaten wat een optimale thermische isolatie en een minimum aan koudebruggen oplevert. Zo’n Sarking dak is vooral interessant bij dakrenovatie!

Overige dakwerken

Bij Profidak kunt u niet alleen een nieuw dak laten leggen, uw dak laten herstellen of isoleren, maar ook:

  • Dakgoten laten herstellen, herbekleden of vervangen

  • Velux en dakkoepels van Skylux, lichtstraten en Velux dakvlakvensters laten plaatsen

  • Allerhande timmerwerken aan houten dakconstructies en andere structuren laten uitvoeren

  • Een volledig nieuw dakterras laten leggen in hout (bv. Bangkirai) of kunststof (inclusief plaatsing van balustrades, afwateringsgootjes, etc…)

  • Manuele of elektrische rolluiken en zonwering laten plaatsen

Bijzondere ervaring met dakdichtingen

Vooral in het zorgvuldig afdichten van daken hebben we intussen heel wat expertise verzameld. We zijn trouwens ook lid van BEVAD (Belgische Vereniging van Aannemers van Dichtingswerken) en van Embuild (het vroegere Confederatie Bouw) die ons stipt op de hoogte houden van alle nieuwigheden en technologische innovaties inzake dakafdichting.

Een dakwerker nodig? Voor een volledige renovatie of kleine herstelling?

Hebt u een algemene vraag of wenst u een prijsofferte te ontvangen voor een nieuw dak, dakrenovatie of dakisolatie? Stuur ons dan zeker even een bericht via het contactformulier. Zo kunnen we vlot een afspraak voor een plaatsbezoek inplannen om u daarna een prijsofferte op maat van uw project te bezorgen.

deel1
Dakrenovatie en nieuwe daken

Vrijblijvende offerte

Enkel voor bestekken en offertes voor verzekeringskwesties vragen we een billijke vergoeding, maar die wordt bij een effectieve uitvoering weer in mindering gebracht op de factuur. Alle overige plaatsbezoeken voor dakwerk offertes zijn helemaal gratis en volstrekt vrijblijvend!

Contacteer ons

Een nieuw dak laten plaatsen, een dak herstellen of isoleren: contacteer Profidak meteen voor een offerte voor Antwerpse dakwerken!

bottom of page