top of page
Isolatiewerken

Isolatiewerken voor uw gevel of dak

Isolatiewerken verplicht

Dakisolatie verplicht? Dit zegt de Vlaamse dakisolatienorm:

  • Vanaf 2020 moeten de daken van alle huur- en koopwoningen die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voorzien zijn van isolatie.

  • Vanaf dat moment is dakisolatie verplicht.

  • Woningen die nieuw gebouwd werden en na 1 januari 2006 aangesloten werden op het elektriciteitsnet voldoen meestal al aan de normen voor dakisolatie.

  • De Vlaamse dakisolatienorm geldt voor alle zelfstandige woningen, d.w.z. studio’s, appartementen en eengezinswoningen. Kamers en daken kleiner dan 2m² zijn vrijgesteld van de regel.

Nieuw of bestaand dak isoleren?

Zowat een kwart van de warmte in huis gaat verloren via een niet-geïsoleerd dak. Met grote gevolgen voor uw energierekening. Dak- en zolderisolatie is een slimme manier om meer warmte vast te houden en minder energie te verbruiken. Met onze dakisolatieservice, ruime ervaring en vlotte aanpak zorgen we voor de perfecte dakisolatieoplossing, voor nieuwe of bestaande daken. Bij het leggen van nieuwe daken is dakisolatie inbegrepen, zo kunnen wij een totaalaanpak bieden.

bestaand dak isoleren
gevel isoleren

Gevel laten isoleren?

Wij kunnen uw gevel isoleren met gevelplaten, zoals sidings (Eternit), leien, multiboard of trespa. Daarnaast gebruiken we ook crepi om van uw gevel een eyecatcher te maken en deze tegelijk te beschermen en luchtdicht te maken.Deze toepassing is geschikt voor elke woning, of het nu om een nieuwbouw of ouder gebouw gaat. Indien gewenst maken we met afboordingen in natuursteen het plaatje nog meer af.

Wat zijn de kosten om een gevel of dak te isoleren?

We kunnen pas de prijs van uw gevel- of dakisolatie correct berekenen als we de werken bij u ter plaatse hebben bekeken en uw wensen en verwachtingen in kaart hebben gebracht.

Contacteer ons

Aarzel niet contact met Profidak op te nemen voor een offerte om uw dak of gevel te laten isoleren in regio Antwerpen!

bottom of page