top of page
gevelwerken

Hoe en door wie gaat u uw gevel laten afwerken?

Verkiest u een onderhoudsvrije, een architecturale of eerder een rustieke gevel?

U kan uw nieuwbouw gevel laten afwerken met diverse materialen. Gevelbekleding kiezen wordt echter geen eenvoudige keuze. Elk materiaal zal uw huis of bedrijfspand namelijk een typische look en uitstraling meegeven en de verschillende soorten gevelafwerkingen hebben ook elk hun specifieke voor- en nadelen.

Gevelwerken

Door wie u uw gevel gaat laten afwerken, is echter niet zo’n moeilijke beslissing. Daarvoor kan u namelijk op de expertise van Profidak uit Wommelgem rekenen. Onze gevelwerkers hebben jarenlange ervaring met het bekleden van verschillende soorten gevels en dat met uiteenlopende materialen. Zo plaatsen we onder meer gevel sidings, multiboard, trespa, leien en crepi pleisters. Dat doen we zowel voor nieuwbouw- als voor renovatiewoningen en bedrijfspanden.

Ook voor deze gevelwerken kunt u op Profidak vertrouwen

  • Gevel laten overschilderen

  • Gevel laten bepleisteren met crepi

  • Gevel laten reinigen via zandstraaltechniek

  • Afboordingen in blauwe hardsteen laten plaatsen

  • Gevel laten isoleren met Enertherm platen of Caparol gevelverf (voor crepi gevels)

  • Gevel laten renoveren via een gedeeltelijke herstelling of vervanging van huidige gevelbekleding

crepi gevelpleister

U wil uw gevel laten afwerken met crepi gevelpleister?

Bij Profidak bezetten we gevels met vaste gevelplaten of met crepi sierpleisters. Ook voor die gepleisterde gevels zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden, kleurkeuzes en thermische gevelisolatietechnieken mogelijk. Vraag ons gerust om een woordje uitleg, want we adviseren u met plezier bij die keuzes!

Vergeet de premies voor gevelisolatie niet aan te vragen!

De overheid en sommige lokale gemeentebesturen en netbeheerders kennen voor bepaalde types buitenmuurisolatie premies, subsidies en kortingen toe. Het loont zeker de moeite om premiezoeker.be even te raadplegen en u eveneens te informeren bij de gemeentediensten en uw netbeheerder of ook uw project voor zo’n financiële tegemoetkoming in aanmerking komt.

Graag een richtprijs voor uw gevelproject?

Voor we een prijs voor gevelwerken berekenen, komen we liefst even ter plaatse uw gevel bekijken en uw plannen bespreken. 

Contacteer ons

Ons plaatsbezoek is in de ruime regio rond Antwerpen helemaal gratis en vrijblijvend. Laat u ons juist nog even weten wanneer en waar we daarvoor kunnen afspreken?

bottom of page