Profidak heeft al heel wat dak- en gevelwerken gerealiseerd!

Een blik op ons eerder werk

Na meer dan 15 jaar in het vak kunnen we niet meer precies vertellen hoeveel dak- en gevelwerken we al uitgevoerd hebben of hoeveel klanten intussen tevreden terugblikken op onze samenwerking. Op deze pagina vindt u dan ook slechts een selectie van eerder gerealiseerde dak- en gevelprojecten. Al kunnen we ook op eenvoudig verzoek enkele referenties van tevreden klanten in uw buurt bezorgen. Ook de Profidak Facebook pagina is het volgen waard, want daar vindt u nog meer foto’s van eerder werk en ook enkele handige tips.

Ook met bekende daken hebben we ervaring!

We zijn trots op al onze dak- en gevelwerken, maar zeker ook op de iets uitdagendere projecten die we in het verleden al toevertrouwd kregen. Het zinken dak van de Kathedraal van Antwerpen, het leien dak van de Inno vestiging op de Antwerpse Meir en het plat dak van de watertoren in Voeren dat we met Resitrix EPDM hebben bekleed, zijn daar enkele voorbeelden van. Aarzel dus zeker niet om ons ook voor dergelijke projecten of openbare aanbestedingen te contacteren!

Thermowood parallelogram

Sint-Ursula Waver - zinkwerken

Pottelberg - Oud-Vlaamse rustieke pan

500m2 pannen - model 451

Foamglas isolatie + Resitrix EPDM

Crepie

Project waarbij de gevel bekleed werd met fa├žatile (Koramic Wienerberger) en het dak met Bellus Tegelpannen (antracietgrijs)

Dakkapel bekleed met padouk

Antwerpen