Al meer dan 15 jaar onberispelijke dakwerken in en rond Antwerpen

ACTIE: 5% korting op je offertebedrag bij beslissing binnen 10 dagen na ontvangst offerte ( offertedatum)

Vermeld de code "isolatie" en ontvang je korting!

Dakisolatie verplicht? Dit zegt de Vlaamse dakisolatienorm:
In 2020 moeten de daken van alle huur- en koopwoningen die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voorzien zijn van isolatie.
Vanaf dat moment is dakisolatie verplicht.
Woningen die nieuw gebouwd werden en na 1 januari 2006 aangesloten werden op het elektriciteitsnet voldoen meestal al aan de normen voor dakisolatie.
De Vlaamse dakisolatienorm geldt voor alle zelfstandige woningen, d.w.z. studio’s, appartementen en eengezinswoningen. Kamers en daken kleiner dan 2m² zijn vrijgesteld van de regel.

Kwalitatief werk en een zorgeloze samenwerking. Daar staan we voor.

Een uiterst ervaren en betrouwbaar stielman met een duidelijke no-nonsense service. Zo kan u dakwerker Profidak uit Wommelgem bij Antwerpen gerust omschrijven. Sinds 2000 al voeren we kleine, grote en uitdagende gevel- en dakwerken uit bij particulieren en bedrijven. Aan ervaring en vakmanschap hebben we dus zeker geen gebrek. Behalve het onberispelijke vakwerk, weet echter ook onze klantgerichte service te overtuigen. Een transparante en vlotte communicatie, stiptheid en korte projectopvolging dankzij een meewerkend patroon op de werf zijn onze absolute stokpaardjes.

Een overzicht van onze gevel- en dakwerken

U kan bijna alle werken aan uw dak of gevel aan dakwerken Profidak toevertrouwen.

Dringend een dakwerker nodig?

Als er enkele pannen zijn weggewaaid of als u een lek in het dak opmerkt, dan wacht u best niet te lang om een dakwerker in te schakelen. Een kleine druppel kan namelijk snel ontaarden in ernstige waterschade.

Dakrenovatie en nieuwe daken

Is uw dak aan vervanging toe of moet er nog een nieuw dak op uw nieuwbouw gelegd worden? Bij Profidak kan u elk type dak laten leggen: zowel platte daken, hellende daken als daken met complexe vormen. Voor de dakbedekking kan u onder meer kiezen voor klassieke dakpannen, leien, zink, roofing of Resitrix EPDM. Ook het aanleggen van een dakterras in hout of kunststof kan u trouwens aan ons uitbesteden.

Gevelwerken

Ook voor de bekleding van uw nieuwbouw gevel heeft u meteen de juiste vakman te pakken. We plaatsen zowel gevelplaten (sidings, leien, multiboard, trespa,…) als crepi gevelbepleistering. Ook gevelreiniging, gevelrenovatie, schilderwerken en gevelisolatie voor bestaande gevels behoren tot ons dienstenpakket. Zelfs de plaatsing van eventuele afboordingen in natuursteen kunnen we verzorgen.

Overige werken

  • vrijmaken en herbekleden van dakgoten
  • aanleg dakterrassen en afvoergootjes
  • plaatsen en vervangen van gevel- en dakisolatie
  • plaatsen van Velux ramen en Skylux lichtkoepels
  • plaatsing van zonwering en rolluiken
  • timmerwerken aan houtconstructies

Graag een offerte?

Voor omvangrijke en complexe projecten komen we sowieso eerst even ter plaatse een kijkje nemen. Om zo’n gratis en vrijblijvend plaatsbezoek voor gevel- en dakwerken aan te vragen, hoeft u enkel even ons offerteformulier in te vullen. Niet lang daarna ontvangt u van ons een uiterst transparante prijsofferte op maat van uw project.

Recente realisatie