Een nieuw dak laten leggen, uw dak laten herstellen of dakisolatie nodig?

Alle dakwerken bij 1 partner

Bij Profidak kan u zowat alle types dakwerken met de grootste zorg laten uitvoeren. U kan ons een nieuw dak laten leggen of uw bestaand dak laten herstellen, maar bijvoorbeeld ook dakisolatie en de plaatsing van dakvlakvensters aan ons toevertrouwen. We nemen bovendien zowel grote als kleine dakwerken aan.

Een nieuw dak laten leggen

Onze dakdekkers leggen daken in alle vormen. Platte daken, hellende daken, maar ook complexe dakconstructies met dakkapellen en gebogen vormen zijn perfect mogelijk. Ook qua dakbedekking zijn er haast geen beperkingen. We plaatsen zowel klassieke dakpannen, als leien, zinken daken, koper, roofing en hoogwaardige Resitrix EPDM.

U moet uw dak laten herstellen?

Onze dakwerkers komen in heel de provincie Antwerpen ter plaatse voor kleine, grote en dringende dakherstellingen aan alle types daken: hellende daken, platte daken, dakterrassen, etc … 

Allerhande dakherstellingen

  • gebroken of weggewaaide dakpannen vervangen
  • lekkend dak of lek in dakgoot opsporen en dichten
  • allerhande zink-, lood- en koperwerken voor bijvoorbeeld gootbekleding of schouwnaden
  • gedeeltelijke of gehele dakrenovaties
  • elke andere vorm van dakschade

U wil uw dak laten isoleren?

Bij nieuwe daken is dakisolatie standaard inbegrepen in onze offertes, maar we kunnen ook een bestaand dak isoleren en dat zowel voor platte als voor hellende daken. We gebruiken daarvoor onder meer rockwool isolatie of isolerende PIR- of PUR-platen. Ook slimme Sarking dakisolatie hebben onze dakwerkers perfect onder de knie.
Bij Sarking isolatie wordt uw dak niet langs de binnenzijde (tussen spanten of kepers), maar langs de buitenkant (op de kepers) geïsoleerd met aaneensluitende isolatieplaten wat een optimale thermische isolatie en een minimum aan koudebruggen oplevert. Zo’n Sarking dak is vooral interessant bij dakrenovatie!

Premies voor dakisolatie

De kosten om een bestaand dak te isoleren zijn doorgaans erg snel terugverdiend. Doordat er geen warmte meer via het dak ontsnapt, wordt er heel wat energie bespaard wat zich onmiddellijk laat voelen in een aanzienlijk lagere energiefactuur. Ook de premies en subsidies voor dakisolatie kunnen de kostprijs stevig drukken. Neem zeker eens een kijkje op premiezoeker.be om te ontdekken voor welke dakisolatie premies uw project in aanmerking komt en spreek ook ons gerust even aan. We volgen de dakisolatiepremies op de voet en denken met plezier even met u mee om een prijsgunstige dakrenovatie voor te stellen.

Overige dakwerken

Bij Profidak kan u niet alleen een nieuw dak laten leggen, uw dak laten herstellen of isoleren, maar ook:

  • dakgoten laten herstellen, herbekleden of vervangen
  • Skylux dakkoepels, lichtstraten en Velux davlakvensters laten plaatsenallerhande timmerwerken aan houten dakconstructies en andere structuren laten uitvoeren
  • een volledig nieuw dakterras laten leggen in hout (bv. Bangkirai) of kunststof (inclusief plaatsing van balustrades, afwateringsgootjes, etc…)
  • manuele of elektrische rolluiken en zonwering laten plaatsen

Bijzondere ervaring met dakdichtingen

Vooral in het zorgvuldig afdichten van daken hebben we intussen heel wat expertise verzameld. We zijn trouwens ook lid van BEVAD (Belgische Vereniging van Aannemers van Dichtingswerken) en van Confederatie Bouw die ons stipt op de hoogte houden van alle nieuwigheden en technologische innovaties inzake dakafdichting. 

Confederatie Bouw BEVAD


Een dakwerker nodig? Voor een volledige renovatie of kleine herstelling?

Heeft u een algemene vraag of wenst u een prijsofferte te ontvangen voor een nieuw dak, dakrenovatie of dakisolatie? Stuur ons dan aub even een bericht via het contactformulier. Zo kunnen we  vlot een afspraak voor een plaatsbezoek inplannen om u daarna een prijsofferte op maat van uw project te bezorgen.

Enkel voor bestekken en offertes voor verzekeringskwesties vragen we een billijke vergoeding, maar die wordt bij een effectieve uitvoering weer in mindering gebracht op de factuur. Alle overige plaatsbezoeken voor dakwerk offertes zijn helemaal gratis en volstrekt vrijblijvend!